Registres

Per fi! divendres em van arribar els tiradors dels registres!
Ja fa més d'un mes que em van arribar les plaques d'alumini per fer els registres de les terceres dels acords, només em faltaven els tiradors i un parell de dies per posar els primers registres als conillets d'índies permanents: l'acordió de la Marta i el meu. 
I com que no hi ha hagut cap imprevist, ja tenim registre!

I a més, em vaig proposar fer públic aquest web-blog quan aconseguís posar els primers registres, així que aviat veurà la llum!

Comentaris

  1. Hola Gerard
    Sensacional la triple notícia 1) del taller de reparacions, 2) el bloc associat i 3) ara, la possibilitat d'incorporar registre de terceres als acordions...!
    Et volia demanar a quins instruments s'hi pot afegir aquest registre. A tots? Per exemple: Cstgnari Studio, Honner tipus Viena, Erica o Morgane...
    Més preguntes, tens motxilles per als diatònics?
    i encara una cosa, faré un post explicant el teu projecte al web diatonic.cat, i t'esmentaré a la secció d'enllaços, si et sembla bé.
    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Perepau! Em sembla genial que em posis a www.diatonic.cat !
      En quant als registres, a la secció http://gerardtermes.blogspot.com.es/p/registre.html ho explico una mica.
      De moment puc posar registres als acordions que tenen les terceres soles a una banda del somier. Castagnari ho fan sempre així. En canvi, els Hohner pel que he vist no, però és qüestió de mirar cada cas.
      Els 2 preus que he posat a la secció és perquè tinc plaques de registre fetes a mida dels Castagnari de 8 baixos. En canvi, per altres models he de fer la placa expressament, per això és més car.

      Qualsevol consulta ja ho saps!
      Una abraçada!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada